This post has been edited 1 times, last edit by "Nutu2000" (Jul 28th 2010, 8:35pm)

Pai ma refer la staff findca ati dat ban la greu nu ati tinut cont de nimic.
Quoted
cand afirmi acel "rusine", la cine te referi?
-la staff-ul care are grija sa fie respectat regulamentul,
-sau la cei care fac multiusing sau incalca deseori acel regulament destinat sa tina in frau jucatorii prea zelosi?
tu declari ca ai facut doar doua conturi?
eu iti spun ca ai mult mai multe
asa ca rusinea de care tot spui , ar trebui sa ti se intoarca ...
sau nu mai tii minte cate conturi ti-ai facut?
practic cei ca tine strica jocul celor care se incadreaza in regulament.
nu inteleg acele "rusine si HUA" spuse de ceilalti participanti la thread!
pe cine huiduiti ? pe staff sau pe cei care fac multiusing si nu respecta regulamentul?
fiti mai expliciti

This post has been edited 1 times, last edit by "Beny95" (Jul 29th 2010, 11:34pm)
.iar acum bigaj-ul se ia cu 5000 lejer,sondast 10 000,nensor 20 000 iar munitia variaza.
). eu totusi sper ca se va ridica jocul din nou , cu mult mai multi playeri on etc . cei care fac multiusing sa fie banati pe 10 ani nu pe un an . greseli se pot face ori cand , cum a facut nutu2000 dar greseala este omeneasca (eu sper ca suntem oameni) si jucam un joc destul de interesant si frumos . nutu sincer i-mi pare rau de tine
. Dar voi intrebati staff-ul daca aveti voie sau nu sa faceti mai multe conturi? nu intrebati deoarece stiti de la bun inceput ca este neregulamentar.

Daca ai mai multe conturi ar trebui sa fii inpuscat , eu cel putin asea deduc ca te lauzi ca faci multiusing . staff trebe lasat sa isi faca treaba asea cum scrie in regulament (nu alfel ). intre staff si playeri ar trebui sa fie intelegere , numai ca staff sunt putiini , si sigur nu isi mai da interesu la cati pleyeri sunt pt. ca daca intr-o zi fac plangeri cel putin 20 playeri deodata cu anumite probleme deja le dai mult de lucru la staff. ori cum parerea mea despre jocBA NU ERA NICIO REGULA !SI EU AM LUAT UN CONT DE LA CINEVA SI CAND AM VENIT IN ALIANTA TA CHIAR TU MI`AI SPUS CA NU AM VOIE ! Poate iti aduci aminte,numele contului era CLAU-GOOL , venisem chiar cand incercai sa ridici din nou alianta![]()
![]()
Recunosc ca am avut mai multe conturi , unele le`am sters [ KeNtZoOr ] iar pe celelalte am fost banant . Arata`mi tu mie acum cate conturi sunt pe ip`ul meu acum