Monday, September 6th 2010, 10:30pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

1

Tuesday, July 27th 2010, 3:39pm

Vai de voi!

Ce s-a intamplat cu jocul asta? Ce s-a intamplat cu forumul? Ce jos ati decazut! Ati alungat fiecare jucator. Cum ati ajuns!!! Va bucurati la 133 de utilizatori conectati. Voi sunteti demni de mila(prin voi ma refer sa staff). Anul trecut am primit ban pt ca am avut 2 conturi. Banul a fost pana luna asta si cum a fost debanat l-am sters si a mai ramas celalalt dar a fost banat din nou. Am vrut sa sterg conturile si sa incep din nou joculdar vad ca nu sunteti oameni. Oamenii ca voi nu am mai vazut! Lasati ma de la voi... Nu am facut conturile alea doua intentiont a fost o greseala si am platit pentru ea. Dar se pare ca voi vreti sa alungati fiecare jucator sa ramaneti doar voi in univers. Am vazut ca acum e alt record de utilizatori pe forum nu stiu ce o fi si cu recordul ala ca pe dp.com pe forum nu e atat de mare si e dp.com e site-ul international intra persoane pe el din toata lumea. Acum am si eu o intrebare pentru staff cati dintre jucatori au intrat in ultimele 3 zile ca pana la urma asta e un joc pe care il joci zilnuc. si pentru jucatori: cate persoane au puse la vanzare resurse? Si mai am inca o cerinta: va rog frumos pe toti sa faceti un tur al galaxiei si sa-mi spuneti cate persoane mai sunt in galaxie? Sa comparam rezultatele jucatorilor si al stafului sa vedem si noi cine minte ca a mai fost un thread inceput acum 2 ani in care se discuta subiectul asta si a venit Throwbacks spunand ca in top 1-200 80% din jucatori sunt activi. Daca stai si te gandesti atunci cand ajungi in top 200 pai bineinteles ca ai si tu prieteni printre staff si te mai intelegi cu eI cand se intampla ceva si sunt mai ingaduitori si o sa joci in continuare daca ai ajuns acolo dar celalti jucatori cati dintre Ei mai joaca? Nu vreau sa insinuez nimi si nici sa arat cu degetul si nu zic despre stafful acestui joc, zic ca in general asa se intapla. Orcum toate cele bune si astept raspuns.
Nutu2000

This post has been edited 1 times, last edit by "Nutu2000" (Jul 28th 2010, 8:35pm)

• Go to the top of the page

bubuta

Professional

Occupation: elev

2

Tuesday, July 27th 2010, 5:22pm

re

prietene eu nu te cunosc dar ai mare dreptate
bv au dat bann in stanga si in dreapta si acum daca sunt 30 de jucatori activi in fiecare zi asa k rusine :bleee: :bleee: :bleee: :bleee: :bleee:

KeNtZoOr

Intermediate

3

Tuesday, July 27th 2010, 11:04pm

Are dreptate baiatul , HUA !
Dar nu sunt toti asa cum spui tu,cativa din ei sunt corecti

4

Wednesday, July 28th 2010, 8:30pm

Ai dreptate! Ar fi imposibil sa nu existe macar o persoana cinstita in staff dar degeaba daca nu ia nici o masura sau daca nu e persoana in masura fa faca decizii pe aici, degeaba. Ma uitam pe forum si pe aici nu sunt noutati deloc. Cred ca nici staful nu mai intra pe forum. Forumul e mort de mult. Rusine celor care ati adus jocul in halu asta. Era un joc frumos si oricat am cautat pe www nu am gasit un joc ca sa fie la fel de frumos ca asta. Asa ca rusine. Pana la urma cu incalcarea regulilor sau fara ramane doar un joc. Nu am jefuit o banca si nici nu s-a furat ceva de la vre-un muzeu fiindca am facut 2 conturi asa ca ce-i cu pedepsele astea asa de aspre? RUSINE!
Nutu2000

stelianelite

Super Game Administrator

5

Wednesday, July 28th 2010, 8:40pm

cand afirmi acel "rusine", la cine te referi?
-la staff-ul care are grija sa fie respectat regulamentul,
-sau la cei care fac multiusing sau incalca deseori acel regulament destinat sa tina in frau jucatorii prea zelosi?

tu declari ca ai facut doar doua conturi?
eu iti spun ca ai mult mai multe
asa ca rusinea de care tot spui , ar trebui sa ti se intoarca ...
sau nu mai tii minte cate conturi ti-ai facut?
practic cei ca tine strica jocul celor care se incadreaza in regulament.

nu inteleg acele "rusine si HUA" spuse de ceilalti participanti la thread!
pe cine huiduiti ? pe staff sau pe cei care fac multiusing si nu respecta regulamentul?
fiti mai expliciti

6

Wednesday, July 28th 2010, 9:30pm

Quoted

cand afirmi acel "rusine", la cine te referi?
-la staff-ul care are grija sa fie respectat regulamentul,
-sau la cei care fac multiusing sau incalca deseori acel regulament destinat sa tina in frau jucatorii prea zelosi?

tu declari ca ai facut doar doua conturi?
eu iti spun ca ai mult mai multe
asa ca rusinea de care tot spui , ar trebui sa ti se intoarca ...
sau nu mai tii minte cate conturi ti-ai facut?
practic cei ca tine strica jocul celor care se incadreaza in regulament.

nu inteleg acele "rusine si HUA" spuse de ceilalti participanti la thread!
pe cine huiduiti ? pe staff sau pe cei care fac multiusing si nu respecta regulamentul?
fiti mai expliciti
Pai ma refer la staff findca ati dat ban la greu nu ati tinut cont de nimic.
Sa o luam altfel: am primit ban acum un an pentru ca am avut doua conturi. Dupa un an an reusit sa sterg primul cont. Deci multiusingul s-a dus. De ce am primit din nou BAN?
Si iti spun de acum ce conturi am avut: YouNutu(primul cont pe care l-am avut si pe care l-am sters) si Nutu2000(pe care inca il am si e banat)
Si daca tot zici ca am mai multe conturi poti sa-mi spui si mie care sunt fiindca eu nu imi dau seama despre ce conturi zici. Eu doar conturile astea le-am avut.
Si poti sa-mi spui si mie cine a mai ramas ca sa respecte regulile?
Si sa-ti spun motivul pentru care am facut ce-l de-al doilea cont: a fost fiindca am primit ban pe primul cont fara nici un motiv si neavertizat. Nu am stiut ce s-a intamplat sau cel putin ce inseamna termenul de "BAN" fiindca abia imi bagasem internet si nu stiam pre multe despre joc doar ce m-a invatat un prieten. Asa ca atunci cand am facut ce-l de-al doilea cont nu am inalcat regulile intentiona. Nici macar nu stiam ca incalc regulile.
OK. Am sa astept sa-mi spui si mie ce conturi mai am.
Nutu2000

KeNtZoOr

Intermediate

7

Wednesday, July 28th 2010, 10:22pm

II huidui pe cei care au furat si nu vor sa recunoasca . Probabil ca stii de cine este vorba ;)
Pe langa toate astea , pe .com am cont cu behemoth pe care cineva din alianta mea mi l`a dat si doar am facut un ticket catre GO si nu am luat niciun BAN . Aici de ce nu este aceeasi regula ? Nu vad nimic schimbat intre cele 2 servere . Ca acolo joaca si din alte tari si tot si ca vorbesc engleza sunt mai smecheri ca noi si pot face asta ? PANA LA URMA E ACELASI JOC ,DE CE NU SUNT REGULILE LA FEL?

Beny95

Trainee

Occupation: Elev

8

Thursday, July 29th 2010, 11:25pm

Are dreptate baiatul Nutu2000 , vina este a vechilor membrii din staff , cu toate ca nu stiau la inceput , dar au tot continuat sa greseasca , inclusiv pana in ziua de azi , greseala ma refer ca nu au fost mai ingaduitori , ei doar si-au facut datoria , dar parca totusi , prea severi
Sper ca pe viitor sa va mai imbunati si impreuna vom readuce la viata licitatiile , comertul si duelurile , adica DP-ul de pe vremuri

This post has been edited 1 times, last edit by "Beny95" (Jul 29th 2010, 11:34pm)

9

Saturday, August 14th 2010, 1:30am

Hello !

Steliane amice,tu chiar crezi ca,daca omul respectiv isi creeaza 2,sau mai multe conturi are sanse sa te prinda pe tine in top,pe alti oameni din staff sau din afara staff-ului ? sa spunem ca vrea sa si faca 10 conturi,dar doar unul sa-l tina si restul sa le goleasca transferandu-si toate resursele contului pe cel "de bun"

ce poate castiga respectivul din asta :

500 de credite(pe care le obtii intr-o tranzactie de helenium)
100 neutronium(pe care ii poate decat transforma in munitie)
poate folosi acel cont sa isi atace celalalt cont pentru a nu mai putea fi atacat o ora.

altceva ? sa injure staff-ul constient fiind ca va lua ban si contul nu va mai functiona 1 an.

Daca este vreun nestiutor ce a gasit jocul browser intr-o reclama gameforge,intr-un email sau de la un prieten si isi face doua conturi fara sa cunoasca eventualele consecinte,va obtine ban-ul si se va lasa automat de joc.(in legatura cu asta se poate atentiona,la a 3-a abatere BAN)

Voi va doriti un "univers" corect,insa prin asta uitati farmecul jocului si numele sau.Dark Pirates.in traducere Piratii Intunecati,Piratii Intunericului sau Piratii Negrii.

Ce inseamna "pirat" ?
conform DEX-ului,pirat inseamna :

PIRÁT, pirați, s. m. Persoană care se îndeletnicește cu pirateria, care comite acte de piraterie; hoț de mare, corsar. ♦ Persoană care comite infracțiunea de piraterie aeriană. ♦ Fig. Individ fără scrupule, care se îmbogățește prin jaf, tâlhărie etc. – Din fr. pirate.

Retineti ultima propozitie : Care se imbogateste prin jaf,talharie,etc.

insa voi,in decursul anilor(si joc acest joc de aproape 3 ani) ati reusit sa "arestati" foarte multi pirati poate nevinovati,nu neg si vinovatii,CA :

the_king_1,mistic,Bigy,FinnlaY,Praiser,etc.

THE_KING_1 era cel mai bun pirat in materie de credite castigate in lupte,3 milioane si ceva,asta in 2007.BANAT 1 an,s-a lasat de joc.
Mistic era pe cel mai bun pirat in materie de glorie, 524 000 daca nu ma insel in momentul banarii,2008.BANAT 1 an,isi pierde locul 1 in favoarea lui BlueSun si dupa expirarea banului nu se mai ocupa de joc ca inainte,evident.

Prin urmare,voi ati ajuns la uluitoarea cifra de 133 utilizatori conectati pe care amicul a publicat-o mai sus.

Iar acum mai joaca cei care baga bani in joc,foarte putini jucatori vechi si multi playeri noi carora le-a placut jocul.

Asadar "DP-ul de pe vremuri" nu va mai ajunge niciodata la pragul de atunci,timp in care probabil ajunsese la apogeul sau,gaseai in galaxie cate 5 oameni de fiecare nivel CEL PUTIN,se licita la bigaj 300 000,la sondast 100 000,la nensor 100 000,Ares 2 250 000,ares 1 ,150 000,APS 100 000 si warpnuker 200 000 si in ultima secunda aveai sa aflii ca esti supralicitat si ca vei pierde tot :jak: :).iar acum bigaj-ul se ia cu 5000 lejer,sondast 10 000,nensor 20 000 iar munitia variaza.

in acest mod nu stiu cati playeri noi veti mai "recruta",deoarece nimeni nu pare entuziasmat de severitatea voastra si de lipsa de devotament pentru DARK PIRATES.

eu v-am atras atentia,este una din rarele ori cand intru pe forum sa vad ce se mai intampla si in loc sa excelati se vede foarte clar cum DP.RO ajunge DE RAS.

as vrea sa vad un sondaj daca se poate,nu printr-un pool si simplu doar prin post-uri,cine crede ca DP.RO scade si cine spune ca DP.RO creste.

THANK`S. !

BlackGod

Trainee

Occupation: multiusing on top

10

Monday, August 16th 2010, 11:07am

huooohohohooo

aveti dreptate fratilor , staff ai si tu vina pentr-u ce se intampla in joc 75% . nesimtitii care fac multiusing mai joca si acuma catva . pacat ca astia cum este si nutu a luat ban iara dupa ce a fost sanctiaonat o data cu ban pe termen de 1 an (nu e corect) . voi staff ar trebui sa incurajati jocul si sa recrutam inpreuna si altii playeri (mie sincer imi este rusine sa pomenesc cuiva de jocul asta :red: ). eu totusi sper ca se va ridica jocul din nou , cu mult mai multi playeri on etc . cei care fac multiusing sa fie banati pe 10 ani nu pe un an . greseli se pot face ori cand , cum a facut nutu2000 dar greseala este omeneasca (eu sper ca suntem oameni) si jucam un joc destul de interesant si frumos . nutu sincer i-mi pare rau de tine
Pac Pac 3copii serox , pregatit de multiusing , bunica, bunicu, fratele,soramea,nepotii,unchiu ,matusea, unchi de al 2 lea si ase mai departe PAC PAC PAC

|||Respecta sa fi respectat|||

11

Monday, August 16th 2010, 11:43am

fratilor uitati va la voi,va ia 3 zile sa-mi raspundeti la un post,dovada clara de inactivitate :)

stelianelite

Super Game Administrator

12

Monday, August 16th 2010, 2:50pm

Fiind zilnic in joc, citesc chiar zilnic ceea ce se intampla pe forum, si nu intru doar o singura data sa vad noutatile.
de exemplu am vazut ca aseara contul "acelasi bist" a vrut sa posteze aici, dar s-a lasat pagubas si a postat azi.
De ce nu am postat imediat:
am vrut sa ma mai amuz cum va compatimiti intre voi cei care aveti mai multe conturi, cum ca sunteti defavorizati de staff-ul care baneaza fara sa intrebe :)) . Dar voi intrebati staff-ul daca aveti voie sau nu sa faceti mai multe conturi? nu intrebati deoarece stiti de la bun inceput ca este neregulamentar.
un mic exemplu: "acelasi bist" !! beny, kentzoor, nutu2000, si muuuulti altii .....cate conturi ati avut pana acum? (si pe forum si in joc?)
Ce scrie clar in regulament despre cei ce isi fac mai mult de un cont?
Cititi va rog inca o data regulamentele , atat al forumului cat si al jocului si respectati cum se cuvine ceea ce scrie acolo.
Daca tot ajungeti sa cititi regulamente, cititi si despre mesajele ofensatoare aduse staff-ului (acele huiduieli eu consider ca sunt destul de ofensatoare)
Faptul ca in ultimul timp nu au mai fost sanctionari la sange, asta nu inseamna ca nu stiu cine are si cine nu are mai mult de un cont.
Asa ca, cine se stie ca a "calcat pe bec", este rugat sa isi stearga conturile fantoma , inainte de a lua ban !!!
In curand vom trece la verificari amanuntite ale tuturor conturilor.

Va pun aici si link-urile , in caz ca nu stiti sa cautati:
inca ceva:
poate nu stiati , nu jucam -=cuvantul "piratii"=-, noi jucam jocul "darkpirates" care are un regulament si care necesita respectat.
(multumesc pentru lectia de limba romana, dar o cunosc destul de bine)

BlackGod

Trainee

13

Monday, August 16th 2010, 7:46pm

dreptate este un lucru mare

stelian te apreciezi forte mult ,esti on mai tot timpul DAR ASTA NU AJUNGE . daca faci curat sau daca ai curaj sa te legi de aia marii ii ok . esti cel mai saritor si cel mai on din cate vad eu . au fost cazuri pe care ti le-am prezentat si tie si le-am prezentat degeaba cateva. "cunosc cazuri destule pe care le cunosti si tu " nare rost sa vorbin ". eu ori cum vad din tine un om care ar vrea sa faca ceva cu jocul asta . este un joc FRUMOS SI INTERESANT . un lucru este clar . este legea junglei aici , si pana la urma jocul asta se bazeaza pe CUVANTUL PIRAT nu pe jocul DARKPIRATES .eu sper in continuare ca se va ridica jocul asta. dar dupa demersul si progresul lui nu prea vad cum va fii. cand ai banat pe cei ce au avut mai mult de 1 cojt ai facut rau ca nu ai banat pe 10 ani dar daca tot ai dat ban trebuia macar sa le ceri sa stearga un cont sau ceva de genu asta "nu iti dau eu acuma sfaturi ca le ai tu cu astea mai bine ca mine. ori cum care ati facut si continuati sa faceti multiusing ar trebui spanzurati nu banati :muahaha: :borg: :borg: :borg: :borg: :borg: :borg:
Pac Pac 3copii serox , pregatit de multiusing , bunica, bunicu, fratele,soramea,nepotii,unchiu ,matusea, unchi de al 2 lea si ase mai departe PAC PAC PAC

14

Tuesday, August 17th 2010, 6:27am

hai ca degeaba ma cert cu voi.pana la urma nu aveti nicio sansa,tot staff-ul va castiga.degeaba ma bag , si asa nu realizez nimic , tot staff-ul va castiga la final si nu vreau sa am de suferit.
recunosc oi fi avut si eu conturi multe,dar toate la randul lor niciodata 2 in acelasi timp,insa si tu ai luat contul lui A_M_C cu behemoth,iar in regulament nu-mi amintesc sa se aduca la cunostinta ca avem voie sa luam conturile celor care se lasa de joc,crede-ma aveam si eu prieteni puternici in joc ce s-au lasat.

Cu Placere pentru lectia de romana :) :lool:

stelianelite

Super Game Administrator

15

Tuesday, August 17th 2010, 9:24am

Da, la vremea respectiva cand eu nu aveam nici o functie in staff, era acest lucru posibil datorita
regulamentului in vigoare la acea data.
Daca tu nu iti aduci aminte despre acest lucru ,nu ma implica pe mine in nici un fel, ci inseamna
ca nu ai stat sa il citesti la vremea respectiva.
Ulterior acel regulament a fost modificat.
De asta va tot bat la cap sa il cititi cu multa luare aminte , ca sa nu aveti anumite suspiciuni.

KeNtZoOr

Intermediate

16

Tuesday, August 17th 2010, 10:23am

BA NU ERA NICIO REGULA !SI EU AM LUAT UN CONT DE LA CINEVA SI CAND AM VENIT IN ALIANTA TA CHIAR TU MI`AI SPUS CA NU AM VOIE ! Poate iti aduci aminte,numele contului era CLAU-GOOL , venisem chiar cand incercai sa ridici din nou alianta X( :P
Recunosc ca am avut mai multe conturi , unele le`am sters [ KeNtZoOr ] iar pe celelalte am fost banant . Arata`mi tu mie acum cate conturi sunt pe ip`ul meu acum

BlackGod

Trainee

17

Wednesday, August 18th 2010, 7:09pm

BA NU ERA NICIO REGULA !SI EU AM LUAT UN CONT DE LA CINEVA SI CAND AM VENIT IN ALIANTA TA CHIAR TU MI`AI SPUS CA NU AM VOIE ! Poate iti aduci aminte,numele contului era CLAU-GOOL , venisem chiar cand incercai sa ridici din nou alianta X( :P
Recunosc ca am avut mai multe conturi , unele le`am sters [ KeNtZoOr ] iar pe celelalte am fost banant . Arata`mi tu mie acum cate conturi sunt pe ip`ul meu acum
Daca ai mai multe conturi ar trebui sa fii inpuscat , eu cel putin asea deduc ca te lauzi ca faci multiusing . staff trebe lasat sa isi faca treaba asea cum scrie in regulament (nu alfel ). intre staff si playeri ar trebui sa fie intelegere , numai ca staff sunt putiini , si sigur nu isi mai da interesu la cati pleyeri sunt pt. ca daca intr-o zi fac plangeri cel putin 20 playeri deodata cu anumite probleme deja le dai mult de lucru la staff. ori cum parerea mea despre joc :thumbdown: sau parerea mea despre staff :thumbdown: . TEATRU

KeNtZoOr

Intermediate

18

Wednesday, August 18th 2010, 9:26pm

Aveam 2 conturi atunci cand stelian spune ca era acea regula care iti permitea sa iei contul altcuiva , eu am luat pe al altcuiva iar pe al meu i l`am oferit unui prieten . Acum ,parerea mea este ca am decat un cont la mine pe ip , sau adresa :)