Monday, September 6th 2010, 10:01pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

BlackGod

Trainee

Occupation: multiusing on top

1

Tuesday, June 15th 2010, 2:24am

deja prea de tot LoL

Asta se numeste protectia contului

in timp ce jucam a aparut acest mesaj , bug? abuz? Eu zic ca este abuz nu mare ci foarte mare . nu mai avem siguranta contului in joc. (sa nu va auda careva ca trebuia trimis acest mesaj in PM cuiva care se ocupa de situatii de astea.) am adaugat si la pagina aliantei mele niste gif + poze dupa care cineva lea modificat in asea fel incat sa dispara toate pozele si gif de pe pagina aliantei. intrebarea mea este - ce siguranta mai avem pt conturi? si de ce cineva pote sa modifice o pagina de alianta cand vrea si cum vrea (sigur o sa cereti dovezi . FITI SERIOSI) CEI CARE FAC TREBURI DE ASTEA NEORTODOXE sunt bine pregatitii si sigur nesanctionati, ori cum la poza asta nam ce sa zic eu ziceti voi ce este BUG? ABUZ?
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Pac Pac 3copii serox , pregatit de multiusing , bunica, bunicu, fratele,soramea,nepotii,unchiu ,matusea, unchi de al 2 lea si ase mai departe PAC PAC PAC

|||Respecta sa fi respectat|||
  • Go to the top of the page

KeNtZoOr

Intermediate

2

Tuesday, June 15th 2010, 9:29am

Este un bug de la browser . Acel mesaj a fost scris pe forum din cate stiu eu si a ramas asa dupa ce ai inchis sau ai schimbat pagina de pe forum pe joc . Si mie mi se intampla des cand foloseam Mozilla .

Geo

Board Moderator

3

Tuesday, June 15th 2010, 9:46am

Este un bug de la browser . Acel mesaj a fost scris pe forum din cate stiu eu si a ramas asa dupa ce ai inchis sau ai schimbat pagina de pe forum pe joc . Si mie mi se intampla des cand foloseam Mozilla .

Foarte corect, daca duci mouse'ul peste "Idee de turneu", din acest Link iti va aprea exact mesajul din imaginea ta :P cum a zis Kent, nu e bug de joc, ci de browser :P